Vi klipper, färgar och stylar utifrån dina önskemål, personlighet och stil

Behandlingar

Innan du lägger ansvaret för ditt hår i händerna på en frisör vill du säkert vara övertygad om att du gjort ett bra val. Att gå till en ny frisör kan kännas som lite av en chansning, men om du ger oss den chansen tror vi att du kommer att besöka oss igen.

Vårt frisörteam är erfaret och sammansvetsat. Fokus ligger på dig som kund och allt vårt arbete utgår från dina önskemål och vi gör alltid vårt allra bästa för att ge dig en behandling som passar din egen personliga stil.

Klippning

Behöver du bara klippa topparna eller är det dags att prova något helt nytt? Vi håller oss alltid uppdaterade med det senaste och tipsar gärna om vad vi tror skulle passa ditt hår och din stil. Naturligtvis anpassar vi oss också efter dina önskemål – om du vet vad du vill ha är det vårt jobb att leverera. Våra specialiteter är personlig service och professionell konsultation.

Färgning

Att färga håret kan se enkelt ut, men för att få ett långsiktigt hållbart resultat och minimera slitage av ditt hår krävs rätt metoder och produkter. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att ligga i framkant vad gäller de hårfärgningar och andra behandlingar vi erbjuder. Som din frisör i Solna erbjuder vi professionell färgning med marknadens bästa produkter. 

Vi erbjuder naturligtvis även slingor med metoder som passar ditt hår och dina önskemål bäst – med hätta, folie eller på fri hand.

Styling

En styling är en uppskattad present, inte minst om den är till dig själv. Kosta på dig och/eller någon du känner lite flärd i vardagen utöver det vanliga. Våra frisörer i Solna är riktigt duktiga på styling och kan tupera, locka, platta, föna och sätta upp ditt hår i drömfrisyren.

Permanent

Har du rakt hår och vill ha lockar, eller lockigt hår och vill ha rakt? Det ordnar vi med en permanent med den metod du föredrar, för att skapa volym, korksruvar, rakpermanenta med flera behandlingar som ger dig en helt ny look.

Uppsättning

När det är dags för bröllop, fest eller annan högtid kan en snygg håruppsättning vara pricken över i. Vi hjälper dig att få uppsättningen precis som du vill ha den och tar oss som vanligt tid att lyssna på dina önskemål och tankar. 

Om du har några frågor om våra behandlingar – tveka inte att höra av dig. Vi finns här för att svara på dina frågor.

Hitta din stil

Upplever du lite för många ”bad hair days” kan det vara dags för något nytt, men det kanske inte är den frisyr man först kommer att tänka på som är den bästa. Eftersom håret är en så viktig del av ditt utseende är det viktigt att tänka igenom noga hur frisyren ska se ut och inte minst skötas. När du besöker din frisör i Solna kan du få professionell konsultation och nya idéer för just dig och ditt hår, men här är några generella tankar.

Några frågor du måste ställa dig är exempelvis hur mycket tid du är beredd att spendera varje dag på håret om du väljer en lite mer avancerad frisyr. Det kan ta mycket tid i anspråk att torka, platta, locka och styla. Om du brukar vara stressad på morgonen kan det vara bra att välja något enklare. 

Om du funderat på en hårförlängning, permanent, blekning eller slingor är det viktigt att ditt hår är i bra skick. Eftersom vissa behandlingar oundvikligen orsakar ett visst slitage behöver ditt hår ha en bra grundkondition för att resultatet ska bli perfekt och som du tänkt dig.

Din frisör i Solna kan vägleda dig vad gäller behandlingar och styling. Det senare kan kräva särskilda instruktioner och specifika hårvårdsprodukter. Våra frisörer tar hänsyn till saker som ditt hårs nuvarande skick, din ansiktsform och flera andra faktorer för att hjälpa dig att hitta rätt.